18 مرداد 1393 - 7:54 شناسه خبر: 135 نسخه چاپی

امضای تفاهم‌نامه کانون صنایع غذایی و سازمان غذاودارو

امضای تفاهم‌نامه کانون صنایع غذایی و سازمان غذاودارو
تفاهم نامه همکاری های مشترک بین سازمان غذا و دارو و کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران امروز طی مراسمی در محل سازمان غذا و دارو امضاء شد.به گزارش ...

تفاهم نامه همکاری های مشترک بین سازمان غذا و دارو و کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران امروز طی مراسمی در محل سازمان غذا و دارو امضاء شد.

به گزارش خبرنگار روابط کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران، در این مراسم هدایت حسینی مدیرکل غذای سازمان غذا و دارو، محمدرضا مرتضوی رئیس هیئت مدیره کانون انجمن های صنایع غذایی، کاوه زرگران دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی و اعضای هیئت مدیره کانون حضور داشتند.

این تفاهم نامه در راستای گسترش همکاری های علمی، فنی، اجرایی و مشورتی بین سازمان غذا و دارو به نمایندگی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو آقای دکتر رسول دیناروند و کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران به نمایندگی رئیس هیئت مدیره کانون انجمن های صنفی صنایع غذایی ایران آقای سیدمحمدرضا مرتضوی منعقد شده است.

مدت اعتبار این تفاهم نامه از تاریخ امضاء به مدت 3 سال تعیین شده که در پایان برای دوره های بعدی تجدید می شود.

از جمله موضوعات مطرح در این تفاهم نامه می توان به استفاده بهینه از توانایی های اجرایی، علمی و فنی و همکاری در زمینه مشارکت در تهیه و بررسی آمار کارخانه های تولیدکننده مواد غذایی و صنایع تبدیل در زمینه های مختلف، مشارکت در تدوین ضوابط و آئین نامه های امور تولید و واردات فرآورده های غذایی و آشامیدنی، مشارکت در برگزاری همایش و اعطاء نشان ایمنی و سلامت (سیب سلامت) به فرآورده های تولیدی، مشارکت در برگزاری همایش روز جهانی غذا، مشارکت در برگزاری دوره های آموزشی تخصصی مدیران و کارشناسان طرفین و مسئولان فنی کارخانه های تولید فرآورده های غذایی، مشارکت در برگزاری همایشهای ملی و بین المللی مرتبط با فرآورده های غذایی و آشامیدنی و صنایع وابسته، مشارکت در نظارت و صیانت از کاربرد کلماتی نظیر غذای سالم، کیفیت، ایمنی و سلامت ... در همایشها و کنفرانس های حوزه غذا، مشارکت در کنترل و پایش فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سطح بازار و کنترل براساس سیاستهای سازمان غذا و دارو در سطح عرضه، مشارکت در تشویق کارخانه های تولیدکننده فرآورده های غذایی و آشامیدنی جهت اجرای سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و رضایت مشتری و مشارکت در اجرای پروژه های تحقیقاتی در زمینه ارتقای ایمنی و کیفیت فرآورده های غذایی و آشامیدنی اشاره کرد.

قرار است کمیته کارشناسی مشترک با عضویت نمایندگان طرفین به منظور نظارت بر نحوه انجام و پیشرفت کار در چهارچوب تفاهم نامه تشکیل شود.

دیدگاه ها:
ارسال دیدگاه:
لطفا پست الکترونیک صحیح خود را وارد نمائید زیرا بلافاصله پس از انتشار دیدگاه شما، موضوع به وسیله پست الکترونیک به اطلاع شما رسانده خواهد شد.